Puck van Holsteijn is nieuwe directeur van World Horti Center

Puck van Holsteijn is sinds 1 september de nieuwe directeur van het World Horti Center (WHC) in Naaldwijk. Zij volgt Joep Hendricks op en neemt de taken van interim-directeur Hans Kleijwegt over.

Puck+van+Holsteijn+is+nieuwe+directeur+van+World+Horti+Center
© World Horti Center

Als directeur van Hortiheroes, partner van World Horti Center, is Van Holsteijn al bekend met de organisatie en het gebouw. 'We zullen de komende tijd opnieuw laten zien dat het voor elke bezoeker interessant, leuk en inspirerend is om in het WHC te zijn', zegt ze.

De komende tijd staat in het teken van het afronden en starten van een aantal belangrijke projecten. 'We moeten het publiek laten zien dat het World Horti Center continu werkt aan het ontwikkelen en promoten van kennis en innovatie. Kennis en innovatie die onze participanten en talenten hebben, die dagelijks wordt toegepast in de horticultuur', licht Van Holsteijn toe.


Transformatie

Volgens de nieuwe directeur van het World Horti Center is de coronaperiode een uitdaging geweest. Toch zijn er stappen gezet in de transformatie van het World Horti Center. 'We zijn van puur informatieve stands naar een meer interactieve beleving via themapleinen en nieuwe opzet van stands gegaan. Samen creëren we een springplank om verder te groeien.'

Van Holsteijn zal naast haar werkzaamheden voor World Horti Center actief blijven in haar huidige functie als directeur van Hortiheroes.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  9° / 2°
  70 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  70 %
 • Vrijdag
  11° / 2°
  50 %
Meer weer