Nieuwe studenten HAS Den Bosch leren veehouderij kennen

De nieuwe eerstejaarsstudenten van HAS Hogeschool in Den Bosch maken in hun eerste week meteen kennis met verschillende veehouderijbedrijven. Tijdens een fietstocht bezoeken ze drie bedrijven en leren ze elkaar, de docenten en de sectoren kennen.

De eerste stop was bij vleesveehouderij en boerderijwinkel De Gement in het Brabantse Vught. 'Het is belangrijk dat de studenten de diversiteit in de veehouderij leren kennen', vindt docent veehouderij Ellen den Hertog.

'Het merendeel van deze studenten heeft straks een eigen bedrijf, maar er zitten ook studenten bij die als adviseur of onderzoeker aan de slag gaan. Het is goed om te zien dat ook mensen van buiten de sector deze opleiding volgen en hart voor de veehouderij hebben.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer