HAS Awards Limburgs feestje

Tijdens het HAS Year Event donderdag 20 juni bij de hogeschool in Den Bosch werden de HAS Awards 2019 uitgereikt. Niet alleen de Limburgse Land- en Tuinbouwbond viel in de prijzen, ook de Limgroup en Melkveebedrijf Custers-Keursten uit Oirlo bemachtigden een podiumplaats.

HAS+Awards+Limburgs+feestje
© HAS

De LLTB won in de categorie 'Duurzame samenwerking non-profit'. 'Deze prijs is een stukje waardering voor alle LLTB-leden', laat voorzitter Léon Faassen na de uitreiking weten. 'Ik wil natuurlijk de Limgroup en Harold en Jacqueline van harte feliciteren met hun prijzen en iedereen bedanken die een stem op een van ons heeft uitgebracht', aldus Faassen.

De Limgroup won in 'Duurzame samenwerking grootbedrijf' en Custers-Keursten in 'Duurzame samenwerking MKB'. Met drie winnende organisaties uit Limburg was de uitreiking een echt Limburgs feestje.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  31° / 17°
  0 %
Meer weer