Grimme+opent+vestiging+in+Noordoostpolder
Nieuws
© Grimme

Grimme opent vestiging in Noordoostpolder

De Duitse landbouwmachinefabrikant Grimme zet een vestiging op in de Noordoostpolder voor verkoop en service. De fabrikant doet dat in samenwerking met Blok Mechanisatie in het Flevolandse Espel die ook dealer is van onder andere Lemken, AP Machinebouw en Deutz-Fahr.

Het betekent dat er in Espel een eigen werkplaats, verkoopadviseurs en serviceafdeling komen voor Grimme. Deze stap is een gevolg van het beëindigen van het decennialange dealerschap van Weevers-Nieuwstad met diverse vestigingen in Marknesse, Rutten en Lelystad door Grimme per 1 november.

Weevers-Nieuwstad die Eurodealer en Premiumpartner is geweest, kan nog onderdelen van Grimme leveren tot 1 november 2022.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  21° / 11°
  20 %
 • Zondag
  21° / 12°
  20 %
 • Maandag
  18° / 11°
  20 %
Meer weer