Grimme opent vestiging in Noordoostpolder

De Duitse landbouwmachinefabrikant Grimme zet een vestiging op in de Noordoostpolder voor verkoop en service. De fabrikant doet dat in samenwerking met Blok Mechanisatie in het Flevolandse Espel die ook dealer is van onder andere Lemken, AP Machinebouw en Deutz-Fahr.

Grimme+opent+vestiging+in+Noordoostpolder
© Grimme

Het betekent dat er in Espel een eigen werkplaats, verkoopadviseurs en serviceafdeling komen voor Grimme. Deze stap is een gevolg van het beëindigen van het decennialange dealerschap van Weevers-Nieuwstad met diverse vestigingen in Marknesse, Rutten en Lelystad door Grimme per 1 november.

Weevers-Nieuwstad die Eurodealer en Premiumpartner is geweest, kan nog onderdelen van Grimme leveren tot 1 november 2022.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  11° / 1°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
Meer weer