Wijziging+dealernetwerk+Grimme+in+Zuidwest%2DNederland
Nieuws
© Grimme

Wijziging dealernetwerk Grimme in Zuidwest-Nederland

Door de overname van Stehouwer Mechanisatie in Maasdam en Nieuwe-Tonge door de firma Kraakman heeft Grimme besloten het dealernetwerk in Zuidwest-Nederland aan te passen aan deze nieuwe omstandigheden.

Grimme heeft als strategie dat twee merken bij één dealerorganisatie niet passend is. Daarom is het Grimme-dealerschap van Stehouwer/Kraakman per 1 november beëindigd met een opzegtermijn van zes maanden.

De afgelopen weken is er gesproken met verschillende dealers in de omgeving en sinds een paar dagen is bekend dat er een oplossing is gevonden voor het 'vrijgekomen' gebied Hoeksche Waard, Voorne-Putten en Flakkee.


Combinatie

ZHE West-Brabant in Heijningen is op dit moment Grimme Partner en werkt in het gebied West-Brabant succesvol samen met Premium Partner A. den Dekker & Zonen in Werkendam. ZHE heeft samen met MCF (Mechanisatie Centrum Flakkee) een samenwerkingsverband opgericht om ook in de toekomst slagvaardig te kunnen blijven. Deze combinatie wordt in het gebied de nieuwe Grimme Premium Partner.

MCF is op dit moment nog Dewulf-dealer, maar die overeenkomst is inmiddels opgezegd. Grimme denkt dat er een krachtige oplossing is gevonden in het samenwerkingsverband ZHE en MCF waarbij verdere samenwerking in het gebied niet wordt uitgesloten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer