Zuivelnoteringen opnieuw in de min

De noteringen van ZuivelNL laten deze week lagere cijfers zien dan vorige week. Daarmee wordt de daling voor een groot aantal producten doorgezet. Vorige week noteerde enkel weipoeder stabiel, de rest was ook lager dan de week ervoor.

Zuivelnoteringen+opnieuw+in+de+min
© Pixabay

Verse boter daalde wederom met 5 euro en komt nu op 375 euro uit. Vollemelkpoeder zakte met ditzelfde bedrag en komt nu uit op 305 euro. De mageremelkpoeders voor consumptiedoeleinden en voor veevoerdoeleinden daalden elk met 3 euro en staan nu op respectievelijk 241 euro en 238 euro. Weipoeder noteert 2 euro lager en komt uit op 91 euro.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer