Zuivelprijzen zakken verder weg

De zuivelprijzen zakken deze week verder weg. Dat blijkt uit de nieuwste zuivelnoteringen van ZuivelNL.

Zuivelprijzen+zakken+verder+weg
© Pieter Stokkermans

De notering van verse boter gaat 7 euro onderuit en belandt deze week op 385 euro per 100 kilo. Voor vollemelkpoeder wordt deze week 2 euro minder betaald, waardoor de notering op 316 euro uitkomt. Ook de prijs voor mageremelkpoeder levert 3 euro in en noteert 248 euro.

De prijs voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden is stabiel op 242 euro. De prijs voor weipoeder gaat omlaag naar 96 euro. Dat is 3 euro minder dan vorige week. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer