Sectorplan fijnstofaanpak pluimvee toegelicht

De pluimveesector heeft een eigen plan te ontwikkeld voor de aanpak van fijnstofemissies in de pluimveehouderij. Dat wordt dinsdag 29 juni van 19.30 tot 20.30 uur in een webinar toegelicht aan pluimveehouders.

Sectorplan+fijnstofaanpak+pluimvee+toegelicht
© Niek Stam

De pluimveesector heeft van demissionair landbouwminister Carola Schouten de mogelijkheid gekregen om een eigen plan voor de aanpak van fijnstof te ontwikkelen als alternatief voor een wettelijke regeling. Vakgroep Pluimveehouderij van LTO/NOP en de Nederlandse Vakbond Pluimveehouderij (NVP) hebben de afgelopen maanden met een kernteam een Sectorplan fijnstofemissies uitgewerkt. Dat gebeurde onder leiding van Jan Workamp van AviConsult.

In het webinar geven voorzitters Kees de Jong van vakgroep Pluimveehouder en Hennie de Haan van de NVP uitleg over de inhoud en verdere procedure van het sectorplan. Pluimveehouders kunnen aan het webinar deelnemen. Er is ruim de tijd voor het stellen van vragen en voeren van discussie onder leiding van Workamp.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer