Nu ook Massey Ferguson bij Mechan Dealer in Achterveld

Mechan Dealer in het Utrechtse Achterveld, onderdeel van de Mechan Dealer Groep, is vanaf heden ook officieel dealer van Massey Ferguson.

Nu+ook+Massey+Ferguson+bij+Mechan+Dealer+in+Achterveld
© Mechan Groep

Tot nu toe voerde Mechan Dealer alleen Fendt. Met deze aanstelling wordt verder invulling gegeven aan de exclusieve distributiestrategie van Agco, de Amerikaanse fabrikant van Massey Ferguson, Fendt, Valtra en Fella. Voortaan kunnen inwoners van Midden-Nederland in Achterveld (provincie Utrecht) terecht voor de aanschaf, het onderhoud en de reparatie van elk type Massey Ferguson.

Mechan Dealer heeft voor Massey Ferguson een eigen showroom ingericht op hetzelfde terrein als importeur Mechan Groep in Achterveld. Behalve nieuwe, zijn hier ook gebruikte trekkers en machines van Massey Ferguson te koop. Mechan Dealer verzorgt de service en de onderdelenvoorziening voor Midden-Nederland.


Snel gegroeid

Mechan Dealer Groep is snel gegroeid. Niestijl Mechanisatie in Siddeburen en Vohamij in Heythuysen zijn al langer eigendom van Mechan Groep. Begin 2018 werd Steenbergen Mechanisatie in Numansdorp toegevoegd, gevolgd door Gebr. Bonenkamp, met vestigingen in IJsselstein en Tiel en Martien Visser Mechanisatie in Joure.

Recentelijk kwamen daar Mecha Service Emmeloord en Otto Barkhuis Mechanisatie in Musselkanaal nog bij. Ook occasioncenters Mechan Next en Harvest 4 You maken deel uit van de groep.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  50 %
 • Zondag
  20° / 11°
  60 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
Meer weer