Mechan+Groep+neemt+Mecha%2DService+in+Emmeloord+over
Nieuws
© Frits Huiden

Mechan Groep neemt Mecha-Service in Emmeloord over

Mechan Dealer Groep heeft het dealerbedrijf Mecha-Service in het Flevolandse Emmeloord overgenomen. Het bedrijf is dealer van Fendt, Agrifac, Lemken en VSS machinebouw.

De zoon van grondlegger Chris Heijboer, Martijn Heijboer, blijft na de overname verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Mechan Dealer Groep bestaat hiermee uit acht dealers en is onderdeel van de Mechan Groep. Dit is de Nederlandse importeur van Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella.

De Mechan Groep heeft de afgelopen twee jaar diverse dealers overgenomen. Naast Mecha-Service bestaat Mechan Dealer Groep nu uit Niestijl Mechanisatie (Siddeburen), Vohamij (Heythuysen), Steenbergen Mechanisatie (Numansdorp), Gebr. Bonenkamp (IJsselstein en Tiel), Martien Visser Mechanisatie (Joure), Mechan Dealer (Achterveld) en occasioncenter Mechan Next/Harvest4You (Veghel).

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  14° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  15° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  15° / 9°
  10 %
Meer weer