Mechan+Groep+investeert+in+groei+dealernetwerk
Nieuws
© Mechan Groep

Mechan Groep investeert in groei dealernetwerk

Met de aanstelling van Wim Hengeveld als directeur Dealer Development geeft Mechan Groep een verdere invulling aan de groeistrategie.

'Deze nieuwe functie vullen we in met een ervaren man', zegt bestuursvoorzitter Ray Uiterwaal van Mechan Groep. 'Het is onze ambitie om Mechan Groep verder te laten groeien. De ontwikkeling van ons dealernetwerk is daarbij cruciaal. Hengeveld kan met zijn netwerk, kennis en ervaring die ontwikkeling versnellen.'

Hengeveld is nog tot 15 juli directeur Massey Ferguson. Zijn plaats wordt ingenomen door de huidige directeur Parts & Services bij Mechan Groep, Ronald van Hattem. Op zijn beurt wordt Van Hattem opgevolgd door Sander Scholten, die afkomstig is van Olyslager.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  5° / 3°
  60 %
 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  20 %
Meer weer