LTO beantwoordt ledenvragen over versnellingsprogramma stikstof

LTO Nederland presenteerde dinsdag samen met VNO-NCW, MKB-Nederland, Bouwend Nederland, Natuur & Milieu en Natuurmonumenten een voorstel om versneld uit de stikstofcrisis te komen. LTO hield diezelfde avond nog een webinar om vragen van leden daarover te beantwoorden.

Een voorstel voor een aanpak die de vermindering van de uitstoot van stikstof versnelt, de natuur versterkt, boeren en tuinders toekomst biedt en daarmee ruimte schept voor nieuwe economische ontwikkelingen. Volgens LTO heeft de agrarische sector dringend zo'n duidelijk en duurzaam toekomstperspectief nodig. Het voorstel dat nu op tafel ligt, biedt dat. Het hele webinar kunt u bekijken op het YouTube-kanaal van LTO Nederland.


Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  8° / 3°
  60 %
 • Zondag
  9° / 3°
  60 %
 • Maandag
  9° / 4°
  40 %
Meer weer