Op safari bij de boer

Bezoekers van Harm's Hoeve in het Gelderse Malden kunnen normaal gesproken kijken naar de diverse soorten vee in de opmerkelijke ronde stal. Maar door de coronaregels was een bezoek aan de boer en het voeren van de dieren niet meer mogelijk. Om het publiek toch te kunnen laten genieten van onder meer de koeien en de geiten, heeft Harm's Hoeve een safaritour over het erf georganiseerd.

Fenna Bruijsten is mede-eigenaar van de boerderij. Ze waardeert het dat er via de safariformule weer mensen op bezoek komen. 'Veel bezoekers zijn blij dat ze op deze manier weer even bij de geitjes mogen kijken, ook al is dat dan vanuit de auto.'

Op de boerderij kunnen bezoekers een rondje langs de ronde stal rijden. Tijdens de safari is er een audiotour te volgen waarin ze van de boer horen hoe het bijvoorbeeld gaat met de lammeren en biggen.


Big Five

Bruijsten vertelt vol trots over de diversiteit op haar erf. 'We hebben vijf diersoorten en daarom kun je bij ons de Big Five spotten. Helaas zit ons pluimvee nu wel binnen wegens de ophokplicht, maar normaal gesproken hebben wij geiten, kippen, schapen, varkens en koeien die de bezoekers kunnen bekijken.'

De safaritour bij Harm's Hoeve is, zolang de huidige coronaregels gelden, ieder weekend te rijden. De rit kan smaakvol worden afgesloten met een wafel vol aardbeien en slagroom.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 11°
  50 %
 • Dinsdag
  21° / 11°
  70 %
Meer weer