Plus+lanceert+vers+vleesmerk+%27Boerentrots%27
Nieuws
© Plus

Plus lanceert vers vleesmerk 'Boerentrots'

Supermarktketen Plus lanceert 12 april voor alle vers vlees het merk 'Boerentrots'. Alle bestaande producten en concepten worden onder dit merkt gebracht. Het gaat onder andere om varkens-, kippen-, kalfs-, lamsvlees en vlees van Blonde d'Aquitaines.

Sinds 2015 verkoopt Plus een compleet assortiment Blonde d'Acquitaine-rundvlees met twee sterren van het Beter Leven-keurmerk van de Dierenbescherming. Het rundvlees wordt geleverd door negentig veehouders. Sinds 2019 heeft Plus een eigen keten met zestien Nederlandse varkenshouders voor varkensvlees met één ster van het Beter Leven-keurmerk. Het totale versvleessegment van Plus bestaat uit bijna driehonderd producten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 0°
  40 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  20 %
 • Zondag
  7° / 4°
  10 %
Meer weer