PLUS+start+groente%2Dactie+%27Snoep+Goed%27
Nieuws
© PLUS

PLUS start groente-actie 'Snoep Goed'

Supermarktketen PLUS start deze week met de verkoopactie 'Snoep Goed'. Het moet de consumptie van groenten stimuleren.

Met het deels nieuwe assortiment snoepgroenten wil PLUS het consumeren van een gezond groente onder de aandacht brengen. Het assortiment bestaat uit (biologische) snoeptomaatjes, mini-paprika's, radijsjes, snackworteltjes en snackkomkommers.

De snoepgroenten worden gepresenteerd in zakjes in plaats van emmers. Hierdoor wordt jaarlijks 23.000 kilo plastic bespaard, aldus de supermarktketen. Minder en duurzaam verpakken is een continu proces, volgens PLUS. Zo ziet de supermarktorganisatie nog kansen in de overstap naar sta-zakken van 100 procent rPET en het verduurzamen van de kilo-emmer voor snacktomaten.

Suikermeter

Om gezond eten te promoten, heeft PLUS als eerste in Nederland een caloriemeter bij alle niet-alcoholische koude dranken, een suikermeter bij ontbijtgranen en een vezelmeter bij brood geïntroduceerd. Op verpakkingen van het PLUS-huismerk prijkt al langere tijd geen kindermarketing meer en kinderproducten van A-merken voorzien van kindermarketing worden niet meer op kinderooghoogte geplaatst.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  10° / 8°
  95 %
 • Donderdag
  6° / 2°
  70 %
Meer weer