Dit+jaar+helemaal+geen+Keukenhof
Nieuws
© Keukenhof

Dit jaar helemaal geen Keukenhof

Bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse zal dit jaar vanwege de geldende maatregelen rond het coronavirus helemaal niet meer open gaan.

Eerder al werd de officiële opening op 21 maart geannuleerd. Met de aanvullende maatregelen die gelden tot 1 juni is inmiddels duidelijk dat het grote toeristische evenement dit jaar in zijn geheel niet door kan gaan.

Keukenhof trekt normaal op jaarbasis in een periode van acht weken vaak meer dan 1 miljoen bezoekers. Vooral vanuit het buitenland is er veel belangstelling voor de bloeiende bolbloemen. Op de eigen website schrijft Keukenhof dat het niet doorgaan van de tentoonstelling grote financiële gevolgen heeft voor de betrokkenen.

De verslagenheid onder de medewerkers en partnerbedrijven, waaronder veel sierteeltbedrijven, is groot. De organisatie meldt dat de continuïteit van Keukenhof voor de langere termijn niet in gevaar komt.


Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 13°
  50 %
 • Zondag
  27° / 15°
  30 %
 • Maandag
  28° / 15°
  50 %
Meer weer