Holaras+AS%2D15+en+AS%2D25+snijden+loof+van+uien
Nieuws
© Holaras

Holaras AS-15 en AS-25 snijden loof van uien

Hoopman Machines introduceert de vernieuwde Holaras-uienafstaartmachines. De AS-15 en AS-25 verwijderen de staarten met snel draaiende messen.

De AS-15 heeft een capaciteit van 10 tot 15 ton per uur. De AS-15 heeft drie messen en een invoer met een breedte van 83 centimeter. De AS-25 heeft een capaciteit van 20 tot 30 ton. Deze machine heeft zes messen en een invoer van twee keer 83 centimeter.

De vernieuwde rechte messen zorgen voor een betere afvoer van ongewenst materiaal. Zo voorkomen ze beschadiging aan de motoras. De aangepaste vorm van de mesvleugel zorgt voor een groter vacuüm waardoor het loof eerder wordt aangepakt en de ui sneller door de machine kan.


Maaisel

De positie van de trilmotoren zorgt voor het vrij circuleren van de lucht en voorkomt ophoping van maaisel. Een afvoerband met meenemers voert het maaisel af. Daarnaast zorgt een luchtsluis voor het bezinken van het maaisel, zodat dit niet wordt weggeblazen.

Door de nieuwe mesvleugels en triltechniek is de machine stiller dan zijn voorganger. De verbeterde uitwendige afscherming van de machine reduceert de stofontwikkeling.Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
 • Woensdag
  15° / 11°
  50 %
 • Donderdag
  15° / 7°
  20 %
Meer weer