Holaras+bouwt+duizendste+maisegalisatieschuif
Nieuws
© Holaras

Holaras bouwt duizendste maisegalisatieschuif

Het familiebedrijf Hoopman Machines in het Gelderse Aalten is al bijna 110 jaar actief in het produceren van landbouwmachines en werktuigen. Dit najaar werd de duizendste maisegalisatieschuif gemaakt.

Het gaat om een M.E.S. 470 die dit najaar aan de firma Honermeier GmbH in het Duitse Gnutz is verkocht. De duizendste Holaras-maisschuif is uitgevoerd met een werkbreedte van 4,7 meter en heeft hydraulisch klapbare zijborden die onafhankelijk zijn te bedienen.

Deze versie van Holaras is sinds 2005 in productie en is ontstaan uit de vraag vanuit de biogasindustrie. Daar was een tekort aan capaciteit op de kuil en de aanwezige grote machines moesten breed inzetbaar zijn. Door deze vraag heeft Holaras de maisegalisatieschuif ontwikkeld, die niet alleen in de biogas industrie inzetbaar is, maar ook in de voederwinning.

De Holaras-schuif is zowel duwend als trekkend te gebruiken en de verschillende types variëren van 3 tot 5,7 meter breed.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer