Nieuwe directeur Holaras-Hoopman Machines

Ivo Willemsen (46) is sinds 1 mei van dit jaar de nieuwe algemeen directeur van Holaras-Hoopman Machines in Aalten. Hij volgt Henk Korten op die na 43 dienstjaren bij Holaras-Hoopman Machines met pensioen gaat.

Nieuwe+directeur+Holaras%2DHoopman+Machines
© Eigen Foto

Na het afronden van zijn studie landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit in 1996 heeft Ivo Willemsen diverse technische en commerciële functies vervuld bij Kramp, Parker Hannifin en Royal Reesink.

Een opvolger vinden voor Korten, die met zoveel overgave en passie het bedrijf heeft geleid, was volgens bestuursvoorzitter Jan Willem Hoopman van de Hoopman Group geen eenvoudige opgave. 'Maar Willemsen is iemand met een duidelijke visie, een verbinder en bovendien iemand die gemotiveerd, betrokken en daadkrachtig is.'

Kwaliteit waarborgen

Naast ruime ervaring in de agrarische sector beschikt Willemsen over ervaring en kennis van operationele en commerciële bedrijfsprocessen. Hij voldoet in ruime mate aan het profiel dat wij als bestuur voor ogen hebben. 'Wij verwachten dat hij in staat is de kwaliteit van de Hoopman Machines te waarborgen en daarnaast een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van het merk Holaras.'

Het officiële afscheid van Korten en de kennismaking met Willemsen zullen tijdens een open dag dit najaar bij Holaras nader worden ingevuld.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 9°
  25 %
 • Zondag
  14° / 8°
  50 %
 • Maandag
  15° / 6°
  40 %
Meer weer