Holaras+kantenverdichter+verbetert+inkuilproces
Nieuws
© Eigen Foto

Holaras kantenverdichter verbetert inkuilproces

De nieuwe Holaras kantenverdichter zorgt in één werkgang voor een verbeterde randverdichting en kuilstabiliteit.

Bij het inkuilen worden de laatste jaren steeds hogere eisen gesteld en is het inkuilproces aanzienlijk verbeterd. Sleutelfactor is het verdelen en verdichten van de gehele kuil, inclusief de zijkanten. In de praktijk worden vooral de zijkanten van de kuil soms te weinig verdicht. Daar ontstaan dan ook vaak de eerste verliezen.

De nieuwe Holaras kantenverdichter, aan één of twee kanten van de verdichtingswals, zorgt voor een betere randverdichting. De hydraulisch beweegbare zijarm kan in nagenoeg elke gewenste hoek tot maximaal 50 graden steilere kanten werken. De constante hydraulische druk verdicht de zijkant gedwongen. De kantenverdichter bestaat uit zes banden met een diameter van 52 centimeter en heeft een werkbreedte (in horizontale stand) van 95 centimeter.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  23° / 16°
  65 %
 • Woensdag
  21° / 15°
  75 %
 • Donderdag
  21° / 15°
  65 %
Meer weer