Holaras kantenverdichter verbetert inkuilproces

De nieuwe Holaras kantenverdichter zorgt in één werkgang voor een verbeterde randverdichting en kuilstabiliteit.

Holaras+kantenverdichter+verbetert+inkuilproces
© Eigen Foto

Bij het inkuilen worden de laatste jaren steeds hogere eisen gesteld en is het inkuilproces aanzienlijk verbeterd. Sleutelfactor is het verdelen en verdichten van de gehele kuil, inclusief de zijkanten. In de praktijk worden vooral de zijkanten van de kuil soms te weinig verdicht. Daar ontstaan dan ook vaak de eerste verliezen.

De nieuwe Holaras kantenverdichter, aan één of twee kanten van de verdichtingswals, zorgt voor een betere randverdichting. De hydraulisch beweegbare zijarm kan in nagenoeg elke gewenste hoek tot maximaal 50 graden steilere kanten werken. De constante hydraulische druk verdicht de zijkant gedwongen. De kantenverdichter bestaat uit zes banden met een diameter van 52 centimeter en heeft een werkbreedte (in horizontale stand) van 95 centimeter.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  7° / 4°
  70 %
 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 5°
  20 %
Meer weer