Nieuwe kuilverdeler Holaras verdeelt gras snel

Op de Loonwerk Velddagen in Rijssen toont Holaras een primeur: een kuilverdeler waarbij de twee rotoren onafhankelijk van elkaar kunnen draaien.

Nieuwe+kuilverdeler+Holaras+verdeelt+gras+snel
© Nieuwe Oogst

Afhankelijk van de situatie op de kuil kan de chauffeur de draairichting van de roteren individueel kiezen. Zo kan de kuilverdeler het gras daar neerleggen waar gewenst.

Een voordeel van de kuilverdeler is dat deze zowel voor- als achterwaarts is te gebruiken. De Holaras kuilverdeler heeft een grasvork en hydraulisch uitschuifbare doeken.

Tijdens de Loonwerk Velddagen is de kuilverdeler gemonteerd aan een JCB 435 S wiellader. Door het grote vermogen en transmissie met lock-up schakeling is deze wiellader erg geschikt voor agrarische werkzaamheden.

Voederwinning

De Mechan Groep toont in Rijssen voederwinningsmachines in de kleur van Fendt en Massey Ferguson. Schuitemaker maakt duidelijk dat de techniek van opraapwagens steeds verder verfijnt. Evers Agro is met machines voor graslandverzorging aanwezig.

Bij de Loonwerk Velddagen werkt Schuitemaker samen met Holaras, Evers Agro, Vredestein, ForFarmers, JCB, Mechan Groep en Topcon. De dagen zijn deze week op woensdag en donderdag, beide keren vanaf 14 en 19 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  11° / 7°
  95 %
 • Zondag
  8° / 5°
  30 %
 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
Meer weer