Inholland Academy biedt gratis scholing in glastuinbouw

Inholland Academy biedt gratis opleidingen aan voor de glastuinbouwsector. Dankzij subsidie vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunnen medewerkers en ondernemers in de glastuinbouw de opleidingen Teeltexpert en Verandermanagement in de (glas)tuinbouw gratis volgen.

Inholland+Academy+biedt+gratis+scholing+in+glastuinbouw
© Vidiphoto

Inholland Academy, Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie en de brancheverenigingen Plantum, Athos en Handel Groeit hebben de handen ineengeslagen om ontwikkeling en onderwijs in de food-, feed- en agro-industrie tijdens de coronacrisis te stimuleren.

Dankzij de subsidieregeling NL leert door van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunnen werknemers, zelfstandigen en zzp'ers zich blijven ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Daarnaast kunnen opleiders kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen en trainingen aanbieden, meldt het ministerie.


Werking van planten

Inholland Academy en haar partners maken hier dankbaar gebruik van. De opleiding Teeltexpert is ontwikkeld om werknemers in de glastuinbouw kennis te bieden over de werking van planten en hoe optimale kwaliteit en productie kunnen worden behaald. De opleiding begint op 13 april en kan gratis worden gevolgd bij Inholland Academy.

De opleiding Verandermanagement in de glastuinbouw focust zich op de digitalisering in de sector en welke betekenis dit voor ondernemers en werknemers zal hebben. Deze opleiding start op 26 april en inschrijven kan gratis via de website van Inholland Academy.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  11° / 1°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
Meer weer