LTO Nederland-voorzitter: 'Zet boerenbelang op 1 deze verkiezingen'

'Kies voor een partij die het boerenbelang op 1 zet.' Die oproep doet LTO Nederland-voorzitter Sjaak van der Tak bij het stembureau in het Zuid-Hollandse Maasdijk. 'Onze boeren doen ertoe en zijn een deel van de oplossing van morgen.'

Stemmen kan vandaag tot 21 uur. Van der Tak: 'Het gaat om uw gezonde bedrijf en dan is het belangrijk dat we een regering krijgen die het belang van onze boeren op nummer 1 zet. Daarom roep ik u op: ga stemmen.'

Verdienvermogen is voor de LTO Nederland-voorzitter een van de belangrijkste speerpunten deze verkiezingen. 'Als de samenleving wil verduurzamen en de politiek neemt dat over, dan moeten onze boeren daarvoor worden betaald. Verduurzamen moet niet alleen in de kostprijs, maar ook in de consumentenprijs.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  16° / 12°
  10 %
 • Donderdag
  17° / 8°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 9°
  10 %
Meer weer