Samenvatting plattelandsdebat 2021

Acht kandidaat-Kamerleden hebben op donderdag 11 maart een messcherp debat gevoerd op het boerenerf van de Eemlandhoeve in Bunschoten. Dit plattelandsdebat van de LTO's en Nieuwe Oogst werd geleid door Roelof Hemmen. Kijk hier naar een samenvatting.

De kandidaat-Kamerleden kregen bij het plattelandsdebat een podium zonder de boerenrealiteit uit het oog te verliezen. Na elk debat over een stelling vond een korte reflectie plaats vanuit de stal. Dat gebeurde onder leiding van Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo met bestuurders van LTO Nederland en NAJK.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  22° / 13°
  30 %
 • Dinsdag
  24° / 12°
  5 %
 • Woensdag
  26° / 16°
  5 %
Meer weer