Indonesi%C3%AB+tekent+voor+deelname+aan+Floriade+Expo+2022
Nieuws
© Floriade

Indonesië tekent voor deelname aan Floriade Expo 2022

Republiek Indonesië tekende donderdag 4 maart voor deelname aan de Floriade Expo 2022. Thema van de Indonesische deelname is 'Wonderful Archipelago'. Indonesië is het eerste land dat officieel heeft getekend voor deelname aan het tuinbouwevenement.

In het paviljoen van Indonesië worden bezoekers meegenomen in het traditionele en moderne Indonesische leven waarbij er aandacht wordt besteed aan de lokale traditie van dynamisch samenleven met de natuur. Met het thema 'The Wonderful Archipelago' brengt het land de grote diversiteit aan natuur en cultuur op de meer dan 17.000 eilanden van Indonesië naar Floriade.

Op de kavel wordt onder andere gebouwd aan een traditioneel Indonesisch huis van duurzaam materiaal, een kas met typisch Indonesische planten en bomen en een speelveld met traditionele spellen om bezoekers samen plezier te laten beleven op Indonesische wijze. Indonesië heeft ook deelgenomen aan Floriade 2002 en 2012.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  21° / 14°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zaterdag
  21° / 13°
  50 %
Meer weer