Indonesië tekent voor deelname aan Floriade Expo 2022

Republiek Indonesië tekende donderdag 4 maart voor deelname aan de Floriade Expo 2022. Thema van de Indonesische deelname is 'Wonderful Archipelago'. Indonesië is het eerste land dat officieel heeft getekend voor deelname aan het tuinbouwevenement.

Indonesi%C3%AB+tekent+voor+deelname+aan+Floriade+Expo+2022
© Floriade

In het paviljoen van Indonesië worden bezoekers meegenomen in het traditionele en moderne Indonesische leven waarbij er aandacht wordt besteed aan de lokale traditie van dynamisch samenleven met de natuur. Met het thema 'The Wonderful Archipelago' brengt het land de grote diversiteit aan natuur en cultuur op de meer dan 17.000 eilanden van Indonesië naar Floriade.

Op de kavel wordt onder andere gebouwd aan een traditioneel Indonesisch huis van duurzaam materiaal, een kas met typisch Indonesische planten en bomen en een speelveld met traditionele spellen om bezoekers samen plezier te laten beleven op Indonesische wijze. Indonesië heeft ook deelgenomen aan Floriade 2002 en 2012.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  31° / 17°
  0 %
Meer weer