Distributie+Bogballe+van+Mechan+Groep+naar+Homburg
Nieuws
© Bogballe

Distributie Bogballe van Mechan Groep naar Homburg

De Mechan Groep stopt na een samenwerking van bijna 25 jaar met de landelijke distributie van het merk Bogballe in Nederland.

Vanaf 1 september neemt Homburg Holland de distributie voor Nederland over. De Mechan Groep gaat zich volledig richten op de Agco-merken Fella, Fendt, Massey Ferguson en Valtra.

Wim Hengeveld van Mechan Groep verwoordt de beslissing van het bedrijf: 'Al tientallen jaren hebben we op een prettige en succesvolle manier samengewerkt met Bogballe. Bij zo'n goed partnerschap moet je constant afstemming hebben over de positie van het merk, hoe je optimaal kunt distribueren en hoe je de hoge klanttevredenheid kunt waarborgen. In het kader daarvan hebben we in goed overleg besloten om de samenwerking per 1 september 2020 te beëindigen en de distributie voort te laten zetten door Homburg Holland.'


Kunstmeststrooiers

Bogballe is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in de productie van kunstmeststrooiers. De Deense machinefabrikant richt zijn aandacht vooral op hoge kwaliteit, maximale precisie en gebruiksgemak. Bogballe is een van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers in de wereld.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 16°
  50 %
 • Maandag
  23° / 16°
  50 %
 • Dinsdag
  23° / 15°
  70 %
Meer weer