Koppert+Cress+verkoopt+locatie+Maasdijk
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Koppert Cress verkoopt locatie Maasdijk

Koppert Cress heeft de teeltlocatie in Maasdijk verkocht aan Frestia. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Volgens eigenaar Rob Baan van Koppert Cress komt de verkoop op een goed moment voor het bedrijf. 'De teelt op 2 hectare in locatie Maasdijk past goed in de onlangs verworven locatie van 4 hectare aan De Poel', aldus Baan. 'Met deze verhuizing komen alle teelten op loopafstand van elkaar.'


Koppert Cress wil met de verkoop en verhuizing van de teelt een efficiencyslag maken, die moet helpen tot een herstel na de omzetschade door de coronacrisis. Frestia breidde vorig jaar al uit op locatie Vogelaer in Honselersdijk. Met de werving in Maasdijk wil de onderneming verder moderniseren. Partijen doen geen uitspraken over de overnamesom.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer