Kubota+komt+met+%27agressievere%27+stroblazer
Nieuws
© Kubota

Kubota komt met 'agressievere' stroblazer

Kubota komt met een nieuwe getrokken stroblazer. De BC2300 heeft een laadvermogen van 3 kuub en snijdt het stro agressiever.

De BC2300 van de Japanse machinefabrikant gaat de BC1300 vervangen. De BC2300 heeft meer capaciteit om de balen sneller te verwerken. Het vliegwielhuis en de blaaspeddels hebben grotere afmetingen om de prestaties te verbeteren. De vernieuwde doseerwals zorgt voor een betere doorvoer.

De BC2300 is specifiek ontworpen met de nadruk op strostrooisel en heeft meer capaciteit om het materiaal sneller te versnipperen. De nieuwe messen zorgen voor een agressievere snede. De machine is in staat het stro af te voeren op een afstand van maximaal 20 meter, afhankelijk van het materiaal en de omstandigheden, laat Kubota weten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  20° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
Meer weer