Twee+nieuwe+DUO%2Dstroblazers+van+machinefabrikant+VDW
Nieuws
© Eigen Foto

Twee nieuwe DUO-stroblazers van machinefabrikant VDW

De stroblazer DUO is het nieuwste model in het gamma stroverwerking van machinefabrikant VDW. De serie bestaat uit twee modellen: de Duo Compact en de Duo Power.

De stroblazers uit de DUO-serie zijn geschikt voor aanbouw aan minishovels, trekkers en verreikers. De stroblazers zijn standaard voorzien van een bodemketting, een draaipijp, een laadklep en niet één maar twee ventilatoren.

De bodemketting in combinatie met de agressieve stro-ontwikkelwals zorgt voor een constante toevoer van stro naar de draaipijp via de twee ventilatoren. Het lage design van de machine zorgt voor een overzichtelijk en ergonomisch strooiproces.

Twee formaten

De machine is beschikbaar in twee formaten. De DUO Compact is geschikt voor zowel kleine knik- en schrankladers als kleine trekkers. De machine heeft een laadlengte van 1,75 meter. De DUO Power is geschikt voor trekkers vanaf 90 pk en verreikers met een minimum hefvermogen van 2 ton. De laadlengte van de DUO Power is 2,57 meter.

De stroblazers van VDW waren onlangs te zien op de beurs Agribex in Brussel.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  13° / 2°
  70 %
 • Zondag
  24° / 11°
  60 %
 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
Meer weer