Weer+coronabesmettingen+in+Duitse+Vion%2Dvestiging
Nieuws
© Vion Food

Weer coronabesmettingen in Duitse Vion-vestiging

Bij een slachterij van Vion in het Duitse Crailsheim in de deelstaat Baden- Württemberg zijn meerdere medewerkers positief op het coronavirus getest. Er wordt voorlopig nog wel geslacht, zij het op beperkte schaal.

Volgens het Duitse landbouwblad Top Agrar zijn er 23 medewerkers positief op het virus getest. Meer dan 30 van de ruim 600 medewerkers verblijven in quarantaine. Het vermoeden bestaat dat de medewerkers tijdens de kerstdagen in de privésfeer zijn besmet.

Afgelopen jaar gingen zowel in Duitsland als in Nederland meerdere slachterijen dicht omdat veel medewerkers met het coronavirus waren besmet.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  16° / 9°
  20 %
 • Donderdag
  16° / 6°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 7°
  40 %
Meer weer