Promotiecampagne+anthurium+van+start
Nieuws
© Breathe en Bloom

Promotiecampagne anthurium van start

Anthuriumkwekers starten deze maand de campagne 'Breathe & Bloom' waarin de luchtzuiverende eigenschap van de plant onder de aandacht wordt gebracht.

De anthurium staat bekend als een tropische kamerplant, maar is tevens een van de langst bloeiende planten met luchtzuiverende werking, meldt Anthurium Info, de overkoepelende promotieorganisatie. Met 'Breathe & Bloom' wordt meer bekendheid gegeven aan deze eigenschappen.

'Uit onderzoek door Wageningen University & Research blijkt dat de anthurium over uitstekende luchtzuiverende eigenschappen beschikt en daarmee een positieve bijdrage levert aan een gezonde leefomgeving. Via het groene blad nemen planten schadelijke stoffen op uit de lucht. Deze worden in de plant en het wortelgestel opgeslagen en afgebroken', stelt de promotieorganisatie.


Hele jaar

De campagne loopt het hele jaar door. Consumenten worden onder andere via internet geïnformeerd over de luchtzuiverende anthuriums. Daarnaast zijn diverse promotiematerialen ontwikkeld om de boodschap ook op de winkelvloer over te dragen. De aftrap vindt plaats in samenwerking met Waterdrinker.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
 • Zondag
  20° / 14°
  50 %
 • Maandag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer