Bureau Imac gaat op in nieuwe afdeling bij Anthura

Bureau Imac Bleiswijk beëindigt per 1 januari 2021 zijn dienstverlening. Directeur André Lont en tuinbouwkundig adviseur Mark van de Ven stappen over naar de nieuwe afdeling gewasoptimalisatie bij veredelings- en vermeerderingsbedrijf Anthura in Bleiswijk.

Bureau+Imac+gaat+op+in+nieuwe+afdeling+bij+Anthura
© Anthura

Van de Ven heeft per 1 juli deze stap gemaakt als gewasspecialist phalaenopsis. Lont volgt per 1 januari 2021 als gewasspecialist anthurium.

Lont geeft aan dat de onafhankelijkheid van het bureau een optimalisatie in de weg staat. Volgens hem worden alle toegezegde afspraken nageleefd en worden klanten van Bureau Imac ondersteund bij het vinden van onafhankelijk advies.


Teelttechniek

De afdeling gewasoptimalisatie richt zich primair op teelttechnische vraagstukken. Lont en Van de Ven blijven vanuit Anthura klanten adviseren over technische eigenschappen van rassen en gewassen. Zij ondersteunen hiermee de accountmanagers bij teelttechnische vraagstukken en dragen zo bij aan kennisuitwisseling.

Verder brengen ze teelttechnische raskenmerken van het Anthura-assortiment volledig in kaart, ondersteunen ze de Anthura-productielocaties en initiëren ze teeltonderzoek. Anthura is specialist in anthuriums en orchideeën. De aandacht is vooral gericht op innovatie en duurzaamheid.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  2° / -1°
  5 %
 • Maandag
  4° / 2°
  20 %
 • Dinsdag
  5° / 3°
  5 %
Meer weer