Alliance 372 VF-band scoort goed in Franse test

Onafhankelijk onderzoek door Irstea maakt duidelijk dat de Alliance 72 VF-trekkerbanden goed scoren op het gebied van brandstofefficiency, voetafdruk en slip.

Alliance+372+VF%2Dband+scoort+goed+in+Franse+test
© Alliance

Irstea is het Franse nationale onderzoeksinstituut voor wetenschap en technologie voor milieu en landbouw. Het onderzoek toont aan dat Alliance 372 VF-banden beter presteren dan concurrerende premium IF-banden en niet onderdoen voor concurrerende premium VF-banden.

De Alliance 372 VF is een radiaalband met staalgordel voor trekkers, maaidorsers, oogstmachines en trailers. De band is verkrijgbaar in 28 maten, volgens Alliance de grootste verscheidenheid aan VF-maten in de branche. Begin 2019 onderging de Alliance 372 VF een upgrade.


Vier veldtests

Irstea voerde onder gedefinieerde condities vier veldtests uit met betrekking tot brandstofefficiency, tractie, slippen op een zachte ondergrond en loopvlakbreedte. De Alliance 372 VF- en IF-banden werden getest ten opzichte van twee vergelijkbare patronen van de premium-merken met IF- en VF-constructie van dezelfde maat.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer