Vredestein+vult+reeks+van+stille+Traxion+65%2Dband+aan
Nieuws
© Vredestein

Vredestein vult reeks van stille Traxion 65-band aan

Kort na de introductie van de Vredestein Traxion 65-trekkerband, tijdens Agritechnica vorig jaar, maakt Vredestein de reeks nu compleet.

Naast de vier bestaande maten komen er vijftien bij, waarmee Vredestein een complete range van 16 tot 42 inch aanbiedt. De banden zijn niet alleen beschikbaar voor tweede montage, maar diverse trekkermerken bieden de banden af fabriek aan.

De serie volgt de Traxion+ op en is opnieuw ontworpen. Dankzij het grote contactoppervlak is de band stil. Uit een test blijkt volgens Vredestein dat het geluidsniveau in de cabine 29 procent lager is dan dat van andere banden. Ook het omgevingsgeluid schijnt 22 procent lager te zijn.

De bijzondere loopvlaksamenstelling in combinatie met het profiel zorgt voor een lange levensduur, stelt Vredestein. Tenminste 30 procent langer ten opzichte van andere premium trekkerbanden, laat de producent weten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer