Tuinbouw Ondernemersprijs slaat jaartje over

De eerstvolgende Tuinbouw Ondernemersprijs wordt in 2022 uitgereikt. De prijsuitreiking in januari 2021 vervalt daarmee. De coronacrisis is hiervoor de reden. Dat meldt het bestuur van Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs.

Tuinbouw+Ondernemersprijs+slaat+jaartje+over
© Stichting Tuinbouwondernemersprijs

Het bestuur grijpt de gelegenheid meteen aan om de prijs te vernieuwen. Voorzitter Michiel van Ginkel: 'De afgelopen maanden was weer duidelijk dat de tuinbouwsector vitaal is. Ze is in staat te improviseren, aan te passen en te overwinnen. Dat willen we met de Tuinbouw Ondernemersprijs 2022 benadrukken.'

De stichting wil zich in de tussentijd bezinnen over hoe ze op een nieuwe manier onderscheidend ondernemerschap en vernieuwende initiatieven in de schijnwerpers kan zetten. 'Want er zijn veel prachtige ondernemingen en bedrijven die de schouders zetten onder de sector. In deze tijden verdienen zij waardering. Vanaf juni starten we weer met de vernieuwde versie van de ondernemersprijs', aldus Van Ginkel.


Telersvereniging Prominent, de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020, houdt de titel nog een extra jaar. 'Door de maatregelen rondom de pandemie heeft de telersvereniging nog niet maximaal kunnen profiteren van de prijs', stelt Van Ginkel.

De Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouw dat met een goede visie vernieuwing en duurzaam ondernemen in de praktijk brengt.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  7° / 2°
  50 %
 • Dinsdag
  8° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  14° / 5°
  85 %
Meer weer