Tuinbouwprijs: Boomkwekerij Ebben (video)

Boomkwekerij Ebben uit Cuijk heeft woensdag de 30ste Tuinbouw Ondernemersprijs 2016 in ontvangst genomen in de Keukenhof in Lisse.

Tuinbouwprijs%3A+Boomkwekerij+Ebben+%28video%29
© Tuinbouw Ondernemers Prijs

De feestelijke en drukbezochte uitreiking werd bijgewoond door Hare Majesteit Koningin Maxima. De koningin sprak tijdens de aansluitende nieuwjaarsbijeenkomst met de winnaar en de genomineerden.

De andere genomineerden waren handelsbedrijf Eosta/Nature en More uit Waddinxveen, Royal Brinkman uit 's-Gravenzande en Ter Laak Orchids uit Wateringen.

Duurzaamheid

Volgens de jury blinkt boomkwekerij Ebben uit in relaties die het bedrijf nationaal en internationaal onderhoudt en heeft veel aandacht voor communicatie op alle niveaus in de keten. Bijzonder is zorg voor duurzaamheid van de leefomgeving en bodemverbetering.

Tijdens de bijeenkomst werd ook een terugblik op 2015 gepresenteerd met veel omzet en exportcijfers. 2015 jaar werd geduid als een jaar van stabilisatie en lichtpuntjes aan de horizon. Er hing een optimistische stemming onder de genodigden.

Partners

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt gedragen door de partners: Dutch Produce Association, FloraHolland, Flynth, Koninklijke BDU Uitgevers, ministerie van Economische Zaken, Rabobank en HPP Exhibitions.

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer