Nederlandse boeren in Texas kiezen Trump

In deze aflevering van Nieuwe Vlogoogst kijken we met een aantal Nederlandse boeren in de Verenigde Staten naar de presidentsverkiezingen van 3 november.

Olke Jongsma, Jochum Tillema en Luut Oosterloo boeren al jaren in Texas. De melkveehouders hebben vooral door overheidssteun de coronacrisis redelijk goed doorstaan en zijn daarom positief over de huidige president Donald Trump.

Hidde Snoek is de winnaar van de vlogwedstrijd van Glastuinbouw Nederland 2020. Hij maakte een video over het afwisselende werk bij kwekerij Baas in Ens. Snoek neemt in zijn vlog de kijker mee naar de diverse planten in de kassen en de oppotlijn. Met de actie 'Vlog uit de Kas' wil Glastuinbouw Nederland jongeren verleiden om te gaan werken in de sector. Alle vlogs van dit jaar zijn te bekijken op www.vloguitdekas.nl.

Weer

 • Maandag
  19° / 9°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 7°
  10 %
 • Woensdag
  19° / 8°
  10 %
Meer weer