WH Group voorspelt lagere Amerikaanse varkensvleesexport

's Werelds grootste producent van varkensvlees, de Chinese WH Group, rekent met een lagere export van varkensvlees uit de Verenigde Staten in de tweede helft van 2020. Vleesverwerkers kampen daar aanhoudend met corona, wat de prijzen opdrijft.

WH+Group+voorspelt+lagere+Amerikaanse+varkensvleesexport
© Henk Riswick Fotografie

In de eerste helft van 2020 steeg de Chinese invoer van varkensvlees fors. Met name ook de import van varkensvlees uit Amerika steeg. Grote aantallen covid-19 besmettingen spelen Amerikaanse slachterijen en vleesverwerkers parten. WH Group is onder meer eigenaar van Smithfield Foods. Dat heeft meer dan vijfhonderd vestigingen in de Verenigde Staten en draait niet op volle capaciteit.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer