Voerprijzen vergelijken met MijnVoer.nl

De nieuwe 'Scan & Vergelijk Service' van het onlineplatform MijnVoer biedt melkvee- en varkenshouders de mogelijkheid om de prijs van op maat gemaakt diervoeder te vergelijken met het aanbod van meer dan twintig mengvoerbedrijven.

Voerprijzen+vergelijken+met+MijnVoer%2Enl
© Twan Wiermans

'In de praktijk zie je steeds vaker dat het voeradvies en de inkoop van voer van elkaar worden gescheiden', zegt directeur Petra Tielemans van MijnVoer. Transparantie van voersamenstelling en voerprijzen zijn belangrijke redenen om te werken met de service, geven enkele gebruikers van het platform aan.

MijnVoer is een internetplatform voor op maat gemaakte diervoeders. Op MijnVoer.nl kan de voerbon of -samenstelling eenvoudig worden geüpload. Na controle door een nutritionist kan een veehouder in een gepersonaliseerde omgeving direct de prijs voor het eigen op maat gemaakte voer vergelijken bij verschillende aangesloten leveranciers.


Samenstelling gecontroleerd

'Voor de weergegeven prijs ontvangt de veehouder het voer franco thuis. Er zijn geen aanvullende kosten', zegt Tielemans. MijnVoer controleert de receptuur en of de juiste grondstoffen zijn verwerkt.

'De op maat gemaakte samenstelling van het mengvoer is bij iedere producent gelijk. Of het nu een Nederlandse of buitenlandse leverancier betreft', besluit Tielemans.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  30° / 16°
  0 %
 • Zondag
  30° / 16°
  0 %
 • Maandag
  29° / 15°
  5 %
Meer weer