Claudia+H%C3%B6lzel+nieuw+bestuurslid+Bloemenbureau+Holland
Nieuws
© FloraHolland

Claudia Hölzel nieuw bestuurslid Bloemenbureau Holland

Claudia Hölzel neemt vanaf november neemt het bestuurlijke stokje over van Gerhard van der Bijl. Zij vertegenwoordigt veilingreus Royal FloraHolland binnen het bestuur van Bloemenbureau Holland.

Hölzel heeft, als manager Kwekersdiensten en Coöperatiezaken bij Royal FloraHolland, een brugfunctie tussen het bedrijf en de ledenraad, plus alle leden. Ze volgt Gerhard van der Bijl op. Hij heeft afscheid genomen omdat hij per 1 oktober is gestopt als hoofd commercie bij de veilingcoöperatie, om zijn carrière voort te zetten bij Albert Heijn.

Meetbaar

‘Binnen het Bloemenbureau Holland-bestuur wil ik graag bijdragen aan een nog betere aansluiting van de promotieactiviteiten op de verwachtingen van kwekers en klanten.’ Het nieuwe bestuurslid wil zoeken naar de verbinding en samenwerking om tot promotiecampagnes te komen die planten- en bloemenaankopen echt stimuleren. ‘En het liefst nog meetbaar ook.’

Strategisch

Opgegroeid in een agrarisch bedrijf, studeerde Claudia bedrijfskunde om vervolgens verschillende senior lijn- en stafmanagementfuncties te vervullen bij grote internationale bedrijven. In haar werk stond dienstverlening altijd centraal.

Ik wil bijdragen aan een betere aansluiting van de promotieactiviteiten op de verwachtingen van kwekers en klanten

Daarbij ging het vaak om implementatie van zowel grote strategische als operationele programma’s en projecten. ‘Elementen die ook in het bestuur waardevol zullen zijn’, zegt directeur Dennis van der Lubbe, van Bloemenbureau Holland. ‘We zijn daarom blij met de komst van Claudia.’

Weer

 • Vrijdag
  16° / 7°
  50 %
 • Zaterdag
  15° / 6°
  60 %
 • Zondag
  16° / 8°
  50 %
Meer weer