Boter+in+de+min%2C+plusje+voor+mageremelkpoeder
Nieuws
© Eigen Foto

Boter in de min, plusje voor mageremelkpoeder

De ZuivelNL-noteringen laten voor deze week een redelijk stabiel beeld zien. De meeste noteringen zijn niet veranderd. Wel is die voor boter licht gezakt en is een een nipte stijging te zien in die voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden (feed).

Met een daling van 2 euro komt de notering voor boter nu uit op 335 euro. Het derde kwartaal was de notering vrij stabiel, deze schommelde tussen de 330 en 340 euro.

Mageremelkpoeder feed noteert de laatste weken steeds 1 euro hoger. Door eenzelfde stijging deze week komt de notering nu uit op 209 euro. De noteringen voor vol melkpoeder, mageremelkpoeder voor de voedselindustrie (food) en weipoeder blijven gelijk op respectievelijk 270, 216 en 72 euro.

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer