Pr-platform The Pig Story in de lucht

De pr-website voor de varkenshouderij, The Pig Story, is online. Daarop brengt de varkenshouderij de maatschappelijke waarde van de varkenshouderij voor Nederland in beeld.

Pr%2Dplatform+The+Pig+Story+in+de+lucht
© Laurens Eggen

De afgelopen anderhalf jaar hebben veel werkgroepen hard gewerkt aan het platform The Pig Story. Via verschillende pr-uitingen, waaronder een lesprogramma voor kinderen, filmpjes, infographics en herinvoering van het Weekend van het Varken, wordt de varkenshouderij onder de aandacht gebracht bij het grote publiek.

In de week van 24 augustus worden de eerste filmpjes en andere boodschappen via de socialemediakanalen van The Pig Story verspreid. Varkenshouders en hun gezinsleden worden gevraagd de informatie zo breed mogelijk te delen. The Pig Story wordt de komende maanden verder uitgebouwd.


Gezamenlijk initiatief

The Pig Story is een gezamenlijk initiatief van het Weekend van het Varken, Varkens in Zicht, Team Agro NL, Boer Bewust, Animalis Futurum, Boerderijeducatie en de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV). 'Wat wij willen, is een platform voor burgers in het bijzonder, waar zij terechtkunnen voor informatie en vragen over onze sector', reageert POV-bestuurslid José Houben.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  18° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  17° / 7°
  10 %
 • Zaterdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer