New Holland wint drie zilveren medailles

New Holland is op de beurs Agritechnica in het Duitse Hannover onderscheiden met drie zilveren medailles voor innovaties die het comfort van de bestuurder verbeteren, de productiviteit verhogen en de bedrijfskosten verlagen in oogst- en balenperswerkzaamheden.

New+Holland+wint+drie+zilveren+medailles
© New Holland

Het bijzondere concept van de aandrijflijn voor grote balenpersen met hoge dichtheid bestaat uit een opstarttechnologie van de powershift met twee versnellingen die voor een soepele inschakeling van de balenpers zorgt met een koppeltoename van 79 procent. Dit zorgt voor een hogere productiviteit, meer comfort en bescherming van de aandrijflijn van de trekker.

De tweede zilveren medaille is voor het CX-dorssysteem waarmee New Holland de prestaties van het beproefde dorssysteem met vier trommels met een diameter van 750 millimeter van de CX-maaidorser heeft verbeterd.

Design

Het design van de nieuwe Ultra-Flow dorstrommel zorgt voor een soepelere gewasstroom die in een hogere capaciteit resulteert, opstoppingen vermindert, het geluid in de cabine verlaagt en zo het comfort van de bestuurder verbetert. Het systeem verhoogt de capaciteit van de maaidorser en verlaagt het brandstofverbruik.

De balenpersmodus van New Holland op de T7-serie zorgt ervoor dat de trekker en grote pakkenpers harmonieus samenwerken, reduceert de knikbewegingen van de cabine en de variatie van het motortoerental. Hert balenpersregelsysteem zorgt volgens New Holland voor een beter comfort, hogere productiviteit en een brandstofbesparing met 12 procent tijdens de balenperscyclus.

Blij

New Holland-topman Carlo Lambro is blij met deze prijzen. 'De innovaties dragen bij aan een hogere productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf van onze klanten.'

New Holland methaantrekker
New Holland gaat volgend jaar de methaangastrekker op basis van een New Holland T6.180 met 179 pk verkopen. 'Het is een nichemarkt die zal groeien. Vooral gemeenten zitten te wachten op de methaangastrekker', zei Tomas Lekens van New Holland Benelux in maart van dit jaar in Nieuwe Oogst.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer