Syngenta presenteert innovatieve rassen virtueel

Syngenta Fields of Innovation vindt dit jaar door het coronavirus voor het eerst digitaal plaats. Groentetelers kunnen zich inschrijven voor het eerste virtuele evenement met innovatieve rassen.

Syngenta+presenteert+innovatieve+rassen+virtueel
© Haijo Dodde

Het evenement Syngenta Fields of Innovation is van 21 tot en met 25 september. De nieuwe rassen van Syngenta bieden eigenschappen als hittetolerantie en geschiktheid voor mechanisch oogsten om moderne uitdagingen het hoofd te bieden.

Syngenta heeft een digitale wereld gecreëerd waarin telers en de hele waardeketen verbinding kunnen maken met internationale experts door middel van 3D-beelden, video's, technische informatie en live contact.


In contact komen

Bij het evenement staan de telers centraal. Het doel van Fields of Innovation blijft hetzelfde, of het nu fysiek of virtueel gebeurt. Paolo di Lernia van Syngenta: 'Ondanks de uitdagingen willen we alle betrokkenen toch de kans geven om onze innovatieve, hoogwaardige gewassen te ontdekken en in contact te komen met internationale experts. Dit is altijd onze aanpak geweest bij Syngenta Vegetable Seeds en zeker ook via Fields of Innovation.'

Belangstellenden kunnen zich nu inschrijven via www.syngentavegetables.com/fields-innovation.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  24° / 9°
  10 %
 • Vrijdag
  28° / 9°
  10 %
 • Zaterdag
  29° / 14°
  10 %
Meer weer