Nabetaling 1,50 euro bij De Samenwerking

De leden van Coöperatie C.L.V. De Samenwerking kunnen rekenen op een nabetaling van 1,5 euro per ton afgenomen mengvoer. Dit nadat over 2019 een financieel resultaat werd gehaald van 466.900 euro.

Nabetaling+1%2C50+euro+bij+De+Samenwerking
© De Samenwerking

De geldomzet is met 3 procent gestegen, het aantal voerklanten per saldo met circa 4 procent. De rundveevoeromzet is iets toegenomen. Ruim 15 procent van de varkenshouders stopt. De totale eigen voer productie is nagenoeg gelijk gebleven. De omzet in biologische veevoeders steeg met 20 procent.


Goed resultaat winkels

Er zijn 15 procent meer ruwvoeders en 30 procent meer meststoffen verkocht. Inclusief ruwvoeders en meststoffen steeg de omzet met 2,5 procent naar ruim 150.000 ton. De winkel kende een omzetgroei van bijna 10 procent en levert zo een substantiële bijdrage aan het positieve financiële resultaat.

De algemene ledenvergadering van Coöperatie C.L.V. De Samenwerking heeft op 30 juli in een online vergadering de resultaten van 2019 met voorstel tot winstbestemming vastgesteld. In verband met corona heeft de ledenvergadering niet op de normale manier kunnen plaatsvinden in april.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer