Grote+deelname+voor+webinar+over+wijzigingen+Wegenverkeerswet
Nieuws
© Han Reindsen

Grote deelname voor webinar over wijzigingen Wegenverkeerswet

Het webinar over de wijzigingen van de Wegenverkeerswet dat brancheorganisatie Fedecom dinsdag in samenwerking met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) verzorgde, heeft 89 deelnemers getrokken.

De leden van Fedecom toonden veel belangstelling om zich tijdig voor te bereiden op de aanstaande verplichtingen over goedkeuren, registreren, kentekenen, APK 3 en de benodigde erkenningen om te mogen handelen in gekentekende voertuigen. Het webinar bood de gelegenheid om de sprekers vragen te stellen. Van deze gelegenheid werd uitgebreid gebruikgemaakt.

Leden die dit webinar hebben gemist, kunnen de opname en de hand-out van de presentatie opvragen bij het secretariaat van Fedecom. Deelnemers krijgen dit automatisch toegestuurd. Wie belangstelling heeft voor dit thema, kan zich inschrijven voor het eerstvolgende webinar op 28 juli om 16 uur.


Rijsnelheid

Tijdens het webinar worden de volgende onderwerpen besproken: bestaande voertuigen registreren en kentekenen, APK-plicht en -vrijstelling, de impact van een rijsnelheid van maximaal 40 kilometer per uur op de voertuigveiligheid en ontheffingen op grond van afmetingen en/of aslasten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer