Webinar: Mentaal Fit & Gezond Boerenverstand

Hoe blijf je als boer mentaal gezond? Deze vraag werd dinsdag 7 juli behandeld in het webinar Mentaal Fit & Gezond Boerenverstand van LTO Noord. Praktische tips kwamen aan de orde, maar er was ook veel ruimte voor vragen.

Voorzitter Dirk Bruins van LTO Noord, voorzitter Willemien Koning van de commissie Vrouw en Bedrijf en agrarisch coach Paulien Hogenkamp gingen tijdens het webinar in gesprek over de mens achter de ondernemer en het omgaan met toenemende druk en regelgeving.

Koning: 'Er komt veel af op agrarische ondernemers en hun familie. Niet alleen op het gebied van extra regelgeving, maar ook wat betreft de denkbeelden in de maatschappij over de agrosector die vaak niet kloppen. Met dit webinar willen we de deelnemers praktische tips geven over hoe ze daarmee om kunnen gaan en mentaal fit kunnen blijven. Verder spraken we over wat je zelf kunt doen als je je zorgen maakt om de gezondheid van iemand anders.'

Het webinar is binnenkort terug te kijken op de website van LTO Noord.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
 • Vrijdag
  15° / 7°
  20 %
Meer weer