Interactief+debat+over+positie+arbeidsmigranten
Nieuws
© Jan Anninga

Interactief debat over positie arbeidsmigranten

LTO Nederland en de aangesloten vaktechnische en regionale organisaties organiseren samen met de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) een interessant online en interactief debat over de positie van arbeidsmigranten in coronatijd.

Corona stelt agrarisch ondernemers en overheden voor flinke uitdagingen. Woon-werkverkeer, huisvesting en arbeidsomstandigheden dienen aangepast te worden aan de 1,5 metermaatschappij.

Deze en andere vraagstukken komen aan bod tijdens het webinar. Het debat zal plaatsvinden in de vorm van een talkshow, waarbij de deelnemers vanachter hun eigen computer invloed hebben op de te bespreken onderwerpen. U kunt bij de aanmelding van het debat of live tijdens de uitzending vragen indienen.


Aan tafel

Namens VNG zit burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad aan tafel. Ook schuiven Rene Simons (werkgever en fruitteler/bestuurslid bij de NFO), Wim van den Boomen (portefeuillehouder goed werkgeverschap LTO Nederland) en Peter Loef (beleidsspecialist arbeid Glastuinbouw Nederland) aan.


Het online debat start op donderdag 25 juni om 13 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Aanmelden kan via de website van de Werkgeverslijn. U ontvangt na uw aanmelding een link om deel te nemen, vragen te kunnen stellen of om eventueel het debat op een later tijdstip terug te kijken.

Weer

 • Maandag
  20° / 10°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  21° / 10°
  50 %
Meer weer