Notering+voor+verse+boter+opnieuw+omhoog
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Notering voor verse boter opnieuw omhoog

De prijs van verse boter zit opnieuw in de lift. Volgens de nieuwste zuivelnoteringen van ZuivelNL komt de boterprijs in de buurt van de 300 eurogrens. Er wordt deze week 298 euro per 100 kilo betaald. Dat is 13 euro meer dan vorige week.

De notering voor vollemelkpoeder maakt een pas op de plaats en blijft steken op 260 euro. Mageremelkpoeder van extra kwaliteit noteert 7 euro meer dan vorige week en komt uit op 207 euro. Voor mageremelkpoeder voor veevoer wordt 193 euro betaald, dat is 3 euro meer dan vorige week. Weipoeder doet 75 euro, net als een week geleden.

Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

Weer

 • Donderdag
  10° / 0°
  10 %
 • Vrijdag
  11° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer