Vion+wijzigt+raad+van+commissarissen
Nieuws
© Vion

Vion wijzigt raad van commissarissen

De samenstelling van de raad van commissarissen van Vion wijzigt. Per 19 maart is Martine Snels toegetreden en per 3 juli treedt Tom Heidman terug. Dat maakte Vion op 18 mei bekend.

Gedurende haar internationale loopbaan in de food- en agrisector maakte Snels deel uit van de executive board van GEA Group Aktiengesellschaft en FrieslandCampina. En ze heeft diverse leidinggevende posities bekleed bij Nutreco en Kemin Industries. Snels is lid van de raad van commissarissen van Electrolux Professional AB (Zweden) en Resilux NV (België).

'Met name de uitgebreide internationale ervaring in de food- en agrisector in met name Duitsland is voor ons van toegevoegde waarde', zegt voorzitter Theo Koekkoek van de raad van commissarissen.

Vion maakte 18 mei ook bekend dat Tom Heidman per 3 juli 2020 terugtreedt als lid van de raad van commissarissen. Hij maakte sinds 20 mei 2014 deel uit van de raad en trad tussen 26 januari 2015 en 1 september 2015 op als interim-CEO van Vion.


'Heidman heeft belangrijke rol gespeeld'

Vion-CEO Ronald Lotgerink zegt het vertrekt van Heidman te betreuren. 'Hij heeft met zijn omvangrijke commerciële kennis en uitgebreide bestuurlijke ervaring een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van Vion.'

Per 3 juli 2020 zal de raad van commissarissen bestaan uit Theo Koekkoek (voorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers, Rogier Jacobs, Ton van der Laan en Martine Snels.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / -2°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -2°
  15 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer